Jelenlegi hely

Hírek

Rekordszámú hagyományőrző lépett fel a káliak és a gólyák előtt

Kálban már ötödik alkalommal szervezték meg a tradíciók felelevenítésének napját. A hagyományőrző nap fontos a fiatalok számára is.

Szombaton Kál főterén és piacán immár ötödik alkalommal rendezték meg a hagyományőrző napot. Morvai János polgármester a megnyitón elmondott köszöntőjében arról szólt, hogy ilyen szép számban még nem üdvözölhettek a rendevényen fellépőket.

Meghatározatlan

Vállalkozókat köszöntöttek Kálban, a hagyomány szerint

Morvai János ajándékkal köszönte meg az önkormányzati rendezvények anyagi támogatását. Horváth László országgyűlési képviselő is megköszönte a vállalkozók tavalyi helytállását.

Vállalkozókat köszöntött pénteken Kálban Morvai János polgármester. 2014 óta minden önkormányzati ciklus végén megköszöni a káli és környék településein működő vállalkozóknak, hogy az önkormányzati rendezvényeket anyagilag támogatták. Ez alkalommal egy-egy Parádsasváron készült kristályvázával, emléklappal és ebédmeghívással lepte meg Kál nagyközség támogatóit. 

Meghatározatlan

Sportlövő verseny a káli lőtéren

Hat klub 30 nevezője öt számban állt lőállásba a Zele-Bau-kupa minősítő versenyen, amelyet három kategória összesítése alapján Horváth Tibor nyert meg 546 köregységgel.

A Káli LSK lőterén ideális időjárási viszonyok között, hangulatos versenyen, hét fős rendezőgárda gondoskodott a zökkenőmentes lebonyolításról. 

A dobogósok sorrendje

Sportpisztoly: 
1. Horváth Tibor (Vamav LSK) 190 köregység 
2. Komlósi Sándor (Káli LSK) 187
3. Salga László (Káli LSK) 186

Meghatározatlan

Oldalak

Feliratkozás Hírek csatornájára