Üdvözlöm Kál Nagyközség honlapján!

ÜDVÖZLÖM!

Ön jó helyen jár. A világhálón rátalált a Tarna-völgye egyik gyöngyszemére Kálra. Köszönjük érdeklődését!  Kál gyönyörű természeti környezetben, az Alföld és a Mátra találkozásnál fekvő település.

Internetes portálunkon információkat és lehetőségeket kínálunk, rendszeresen frissülő tartalommal kívánjuk bemutatni településünk életét. A tájékozódást sok hasznos információval gyorsítjuk. Bemutatjuk a polgármesteri hivatal szolgáltatásait, az önkormányzat és a helyi intézmények címeit, telefonszámait.

Segítséget szeretnénk nyújtani az ügyintézéshez, a tanuláshoz és a szórakozáshoz is.

Nyitva állunk a lakosság, a vállalkozók és az érdeklődök előtt. Reméljük, hogy honlapunkat böngészve rátalál az Ön számára fontos és érdekes információkra.

 

Morvai János

polgármester

magyar

Kiemelt tartalmak

Rekordszámú hagyományőrző lépett fel a káliak és a gólyák előtt

Kálban már ötödik alkalommal szervezték meg a tradíciók felelevenítésének napját. A hagyományőrző nap fontos a fiatalok számára is.

Szombaton Kál főterén és piacán immár ötödik alkalommal rendezték meg a hagyományőrző napot. Morvai János polgármester a megnyitón elmondott köszöntőjében arról szólt, hogy ilyen szép számban még nem üdvözölhettek a rendevényen fellépőket.

Meghatározatlan

Oldalak