Három káli bajnoki cím az első Maxi-gyorspont ob-n

A Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség palettájára idén került fel a Maxi-gyorspont versenyszámok országos bajnoksága. A történelmi jelentősséggel bíró eseménynek a Káli LSK lőtere biztosított helyszínt.

És ha már megszokott környezet, akkor hazai érmek! A megyénket egyedül képviselő Káli LSK versenyzőjeként Komlósi Sándor és Kiss Gábor egyéni országos bajnoki címet szerzett a pisztoly kategóriában, csapatban pedig Barczi Krisztiánnal és Albert Krisztiánnal kiegészülve sikerült elhódítani az aranyérmet a KLSK-nak.

A megméretésre négy pisztolyos és négy puskás kategóriában lehetett nevezést leadni, ezzel a lehetőséggel 17 klub 63 sportolója élt. A kétnapos verseny zökkenőmentes lebonyolítását két versenyellenőr, hét bíró és nyolc rendező biztosította.

Az első versenynapon a puskásoknál, másnap pisztolyos számban született új országos csúcs. A nőknél négy pisztoly kategóriában került sor eredményhirdetésre, a puskásoknál azonban a jelentkezők száma nem érte el a minimálisan meghatározott létszámot, így ők a férfiak között indulhattak. Említésre méltó, hogy a jászberényiek 16 éves versenyzője, Nagy Fruzsina a nagyon erős mezőnyben a kiskaliberű puska optika versenyszámban 182 körös teljesítménnyel épphogy lemaradva a dobogóról a 4. helyen végzett.

Forrás: Heol.hu

Meghatározatlan
Címkék: